DSCB
Deutscher Spitz Club of Belgium

De

DSCB

Nieuws


Vergeet jullie niet in te schrijven voor onze BBQ! Meer info in onze nieuwsbrief of via dscb@dscb.be.


10 juli 2018 – Afgelasting zomerwandeling


Omwille van de te warme weerverwachtingen lassen we onze zomerwandeling van 15/7 te Domein van Merode af. We vinden het onverantwoord om onze kezen een fysieke inspanning te laten leveren bij deze temperaturen. We hopen op jullie begrip en wensen jullie een aangename zondag.


9 januari 2018 - Dogshow in 2018


We hebben lang onze tanden op elkaar moeten houden, maar nu mogen we het van de daken schreeuwen: In 2018 komt er een DSCB Clubshow! Zonet werd ons de toelating gegeven om een CAC rasspeciale te organiseren de Italiaanse keurmeester Zeppi Alessandro.


Inschrijven kan via dit formulier, markeer zondag 22 april alvast in jullie agenda!


7 januari 2018 - AV op 21/1/2018


De algemene vergadering gaat dit jaar door op zondag 21 januari in de aanpalende zaal van café Hever City en start om 14u stipt. Tijdens deze vergadering wordt de bilan van 2017 overlopen, net zoals het financiële plaatje. Over bepaalde onderwerpen zal er gestemd moeten worden. Enkel de steunende, en effectieve leden, 16 jaar en ouder, die in orde zijn met hun lidgeld (zie achteraan hoe je dit in orde brengt voor 2018) en op de dag van de verkiezingen twaalf opeenvolgende maanden lid zijn, hebben stemrecht.


Adres Hever City: Heverplein, 3191 Boortmeerbeek, grote Parking in de Ravesteinstraat op 300m van de zaal.
Indien werken in de Bieststraat, rij via de Audenhovenlaan.


10 februari 2017 - Vrijwilligers


Het bestuur is steeds op zoek naar gemotiveerde vrijwilligers. Wil je de club helpen om te blijven bestaan in zijn huidige vorm, contacteer 1 van onze bestuursleden en laat ons weten hoe jij je steentje wilt bijdragen!


15 januari 2017 - Algemene vergadering


Het verslag van de Algemene Vergadering
Het bilan van 2016