DSCB
Deutscher Spitz Club of Belgium

Nieuws

14 februari 2017 - Het nieuwe infoblad


Het Kezige Infoblad wordt verstuurd in de week 7. Houd jullie brievenbus in het oog!


10 februari - Vrijwilligers


Het bestuur is steeds op zoek naar gemotiveerde vrijwilligers. Wil je de club helpen om te blijven bestaan in zijn huidige vorm, contacteer 1 van onze bestuursleden en laat ons weten hoe jij je steentje wilt bijdragen!


6 februari - Komende activiteiten


21/4 - 24/4: Kezenweekend te Familyland


Net als vorig jaar komt er dit jaar een wandelweekend. Dit zal opnieuw doorgaan in het vakantiepark Familyland te Hoogerheide (NL). We hebben terug voor deze locatie gekozen omdat we hier welkom zijn met onze hele bende. Achter de schermen zijn we reeds bezig met de voorbereidingen; er volgt snel een planning. Wie zich geroepen voelt om te helpen, mag contact opnemen met Monica Luysterburg of Leen Pauwels.


Als je graag een gans weekend aanwezig bent, kan je op eigen initiatief misschien een huisje, campingplaats, ... reserveren via www.familyland.nl


Wij hopen op een talrijke opkomst en een fijn, gezellig weekend.19/3 - Voorjaarswandeling in Knokke-Heist.


We spreken af om 13.30u aan de Zeilclub in het Zoute ter hoogte van de Appelzakstraat , dit is het laatste padje voor het Zwin . Daar ga je richting zeedijk en komt uit op de zeilclub. Even melden dat er in het week end overal moet betaald worden voor de parking in Knokke. Je moet letten op de groene parkeermeters ; deze moet je nemen dan kost het 5e per dag. De andere 2euro per uur dus goed opletten . Er is normaal parking langs de baan Zwinlaan en Bronlaan. We vertrekken om 14u aan de zeilclub op het strand waar de hondjes mogen los lopen richting Cadzand . Omer en Rita, zijn 2 natuurgidsen en geven graag een woordje uitleg aan zij die het willen over de fauna en flora in het Zwin. We keren terug via de Zwinduinen waar we prachtig zicht hebben over het Zwin.


Daar het niet mogelijk is om met de auto drank een tussenstop te voorzien, vragen wij deze keer dat iedereen zelf een beetje water voor zijn eigen hondjes mee brengt. Na de wandeling zijn we welkom aan de zeilclub voor een natje en een droogje.


Nu maar duimen dat het goeie weer die dag aanwezig is aan zee... Tot in maart !!!


15 januari - Algemene vergadering


Het verslag van de Algemene Vergadering
Het bilan van 2016


´╗┐