DSCB
Deutscher Spitz Club of Belgium

De

DSCB

Nieuws


BBQ geannuleerd


Door de extra maatregelen genomen door de stad Antwerpen zijn wij genoodzaakt onze BBQ te annuleren. Dit werd ons ook bevestigd door Brabo. Iedereen die ingeschreven had, zal zijn geld terug gestort krijgen. Hopelijk zien we jullie terug op een volgende activiteit!


14 maart 2020 - Clubmatch keeshonden geannuleerd


KV Brabo last zijn show te Antwerp Expo af, zodoende zal ook onze show geannuleerd worden. We bekijken nog even de mogelijkheden maar storten het steeds ontvangen inschrijvingsgeld terug.


21 februari 2020 - Clubmatch keeshonden


Dit jaar organiseert DSCB een keeshonden clubshow. Deze zal doorgaan op 19 april in de Antwerp Expo (waar op hetzelfde moment de Brabo show plaatsvindt die de keeshonden keurt op 18 april). Dit houdt in dat je in 1 weekend 2 CAC’s kan verdienen op dezelfde locatie (indien je inschrijft voor beide shows). De keurmeester is Rafael Garcia Parrondo (ES). Schrijf u vandaag nog in via: Showadmin.be/dscb. Uiterste inschrijfdatum: 31 maart. Er is een aandenken voor elke ingeschreven persoon!.


1 december 2019 - Kerstfeest


Vergeet jullie niet in te schrijven voor onze Kerstfeest! Meer info in onze nieuwsbrief of via dscb@dscb.be.


20 januari 2019 - Algemene vergadering


De algemene vergadering gaat dit jaar door op zondag 20januari in School Zilverberk te 1500 Halle, Pastoor Bernaertsstraat 28. We starten deze vergadering om 13:30 stipt. Tijdens deze vergadering wordt het bilan van 2018 overlopen, net zoals de financiële situatie van de club.

Er zijn rondom de school voldoende parkeermogelijkheden. We zullen tevens de parking van de school openen waar er een tiental wagens zich kunnen parkeren.

21 januari 2018 - Algemene vergadering


Het verslag van de Algemene Vergadering
Het bilan van 2017


15 januari 2017 - Algemene vergadering


Het verslag van de Algemene Vergadering
Het bilan van 2016